Pregătit pentru iarnă? 3 motive (+1 bonus) să-ți echipezi mașina cu anvelopele noi de la Vranik

Toamna a venit prea repede și ne-a luat prin suprindere. Pentru iarnă, însă, noi suntem deja pregătiți. Cererea mare de pneuri pentru vehicule offroad ne-a convins că trebuie să ne completăm stocul cu produse de calitate, destinate sezonului de iarnă. Tu ești pregătit pentru iarnă? Dacă încă nu știi ce să alegi, iată 3 motive pentru care credem că ar trebui să-ți echipezi mașina cu anvelopele noi de la Vranik.

1 . Calitate „made in Cehia”

Republica Cehă este una dintre țările europene care s-a remarcat, în ultimii ani, prin competitivitate și anvelope de calitate. Asta, cu atât mai mult cu cât în Cehia se află și cel mai reputat institut de certificare a calității pneurilor — Institutul pentru Tehnologia și Testarea Cauciucului.

Anvelopele marca Pneu Vranik din depozitul nostru au fost toate reconstruite în Cehia. Ce înseamnă reconstruite? Pe carcase premium s-a lipit la cald — cea mai eficientă și rezistentă metodă de reșapare — o nouă bandă de rulare. În procesul de reșapare se păstrează 70% din carcasa originală. Inclusiv pliurile interioare, care asigură rezistența pneului. Așadar, pe carcasa atent selecționată se adaugă restul de 30%, care constă într-o bandă de rulare nouă, ce include și pereții laterali. Aceștia din urmă îmbracă în totalitate carcasa, asigurându-te astfel că banda de rulare nu se dezlipsește. Mai mulți șoferi din Europa s-au convins deja de siguranța pe care le-o oferă anvelopele noi de la Vranik.

Cât privește profilul benzii de rulare, acesta vine în mai multe modele, fiecare având caracteristici aparte. Modelul Everest HPL4 este special conceput pentru a rula în siguranță pe zăpadă și gheață. Desenul canelurilor de pe modelul Cargo HC2 oferă tracțiune îmbunătățită autoutilitarelor echipate cu aceasta marcă, aderență sporită pe zăpadă și gheață, dar și performanță la frânare. Pe de lată parte, modelul Winter Pro asigură o aderență bună pe drumuri alunecoase și este preferat de șoferii care au de parcurs trasee urbane și suburbane.

Calitatea fiecărui pneu în parte a fost apoi verificată cu tehnologie laser. De asta suntem siguri că aceste cauciucuri nu îți vor face probleme la drum, indiferent de vremea pe care o vei înfrunta la iarnă.

Argument în plus: anvelopele noi de la Vranik au data de fabricație în 2015 și 2016!

2. Dimensiuni diverse, compatibile cu zeci de turisme și autoutilitare

Pe site-ul nostru, în categoria Anvelope Turisme, găsești zeci de dimensiuni și modele de anvelope pentru iarnă, produse de Pneu Vranik. Ne-am dorit această diversitate, pentru că anvelopele de față pot echipa cu ușurință diverse tipuri de vehicule, pornind de la micile autoturisme și până la autoutilitarele ce transportă încărcături grele. Și suntem singurii care distribuie această marcă în România, conștienți fiind de faptul că sunt cele mai bune anvelope dintre produsele similare rulate în Europa.

Dimensiunile compatibile pe vehiculele mici încep de la 165/70R14 și ajung până la 235/65R17. Acestea potrivesc pe o gamă foarte largă de turisme mici, cum ar fi Renault Symbol, Fiat Punto, Dacia Logan, Ford Fiesta, VW Polo, Renault Clio sau Opel Corsa și, în general diverse SUV-uri.

Vranik-urile pentru autoutilitare au dimensiuni cuprinse între 195/70R15C și 235/65R16C și le puteți găsi pe site-ul nostru în categoria C-uri.

Vezi toate anvelopele recomandate pe vehiculele de marfă, aici.

3. Garanție 365 de zile la anvelopele noi marca Vranik!

Toate anvelopele din depozitul nostru vin cu garanție serioasă, scrisă negru pe alb. Pentru că nouă ne place să ne respectăm promisiunile.

Promisiunea pe care o facem în ceea ce privește anvelopele noi reșapate de la Pneu Vranik este că-ți vor oferi siguranță oriunde vei alege să-ți petreci vacanța de iarnă. Iar un plus de liniște îți oferă și garanția de 365 zile (1 an) de la CAR Group. În tot acest timp, ai certitudinea că, indiferent de piedicile întâlnite în drum, primești la schimb un alt cauciuc sau banii înapoi în 48 de ore! Fără tribunale, fără asigurători, fără intermediari care să lungească delirul. Garanția știi că o rezolvă CAR Group. Simplu și rapid!

4. Surprize de toamnă

Motivul bonus de care ți-am vorbit în titlu se referă la preț. Reșapatele de la Vranik au și așa prețul foarte bun comparativ cu anvelopele noi din aceeași categorie. Dar noi plusăm oferta și îți pregătim o surpriză de zile mari de Black Friday 2017. În vinerea neagră a cumpărăturilor, pe eMag.ro, anvelopele produse de Vranik vor avea prețuri și mai atractive! Și aceasta este doar una dintre surprizele pe care le pregătim. Așa că urmărește-ne pe blog, pe facebook sau sună-ne la 0758 400 500 și vei fi anunțat prin SMS oricând avem promoții!

Noi te vrem pregătit pentru iarnă. Ai nevoie de ceva în plus față de cele 3 motive care să te convingă să-ți echipezi mașina cu anvelopele noi de la Vranik? Scrie-ne în comentarii! Dorința ta s-ar putea împlini!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *