Nu știm care este cel mai bun buldoexcavator, dar știm care sunt cele mai bune anvelope industriale: 18.4-26 marca TATKO!

Depozitul CAR Group numără peste 6 mii de anvelope: noi, variante second-hand sau reconstruite.
Fiecare anvelopă ajunge în depozitul CAR Group cu un motiv: nevoia partenerilor noștri.
Așa a ajuns, de curând, și dimensiunea 18.4-26 marca Tatko, pentru buldoexcavatoare.

Anvelopă Tatko 18.4-26 Industrial BL-D

De la început, Tatko a fost soluția pentru agricoltori și deținătorii de utilaje industriale. Clienții ne-au confirmat că decizia de a importa marca Tatko a fost una dintre deciziile bune luate de echipa CAR Group. Timpul și energia investite sunt încununate de conversațiile, atât telefonice cât și pe rețelele de socializare, cu partenerii, în care ne confirmă că anvelopele Tatko au un raport calitate/preț excelent.

„Munca mea o fac cu un buldoexcavator Case, am și niște tractoare. Până acum schimbam cauciucurile cam la 1 an, 2 ani din cauza bolfelor, tăieturilor, în principal din cauza calității slabe. Până acum nu a avut rost să-mi iau noi, dar am găsit acestă marcă Tatko și dimensiunea de care am eu nevoie, 18.4-26. Prețul este excelent în comparație cu calitatea pe care o are. Raportat la alte mărci, Tatko are densitatea crampoanelor foarte bună. În plus observ că este gros „în carne” și are 14 pliuri. Extragaranția este bine venită, plus de asta n-am mai văzut cauciucuri cu 3 ani garanție!” -Florin, un agricultor din Săpânța, Maramureș

Părerile clienților ne influențează deciziile și sunt motorul care duce la dezvoltarea continuă a serviciilor pe care le oferim. În baza noastră de date sunt peste 28.000 de clienți și îi întrebăm de fiecare dată când cumpără, de ce au ales anvelopele de la CAR Group. Din răspunsurile lor și testările pe care le facem și noi vine și încrederea în cauciucurile din depozit și putem răspunde cu promptitudine și seriozitate la toate solicitările care vin.

La anvelopele noi, marca Tatko oferim garanție 3 ani. În plus extragarnție – o perioadă de 30 de zile în care cei care comandă se pot convinge că au făcut alegerea potrivită. Orice evenimente se ivesc anvelopele se schimbă sau se returnează banii. Integritatea este una dintre caracteristicile noastre: nu am fi putut oferi cu 30% mai multă garanție decât la orice altă anvelopă vândută azi în România, dacă anvelopele Tatko nu aveau media de viață cu mult peste cauciucurile noi care se comercializează pe piață.

Dimensiunea 18.4-26 model Industrial BL-D are durata lungă de viață garantată de materialele
de calitate pe care, cei mai buni ingineri, le-au folosit în fabricarea anvelopei. Rezistența la lovituri puternice și tăieturi a cauciucului este asigurată de cele 14 pliuri și construcția diagonală. Testul de la Institutul pentru Tehnologia și Testarea Cauciucului din Cehia a fost trecut cu note maxime de această anvelopă oferindu-ne, nouă și partenerilor noștri, încrederea și siguranța de care aveam nevoie pentru a recomanda și folosi Tatko.

Există multe mărci de buldoexcavatoare, cum ar fi: Caterpillar, Komatsu, New Holland, Volvo, Terex, Case sau Jcb, fiind utilizate în executarea lucrărilor de construcții, operații de diguire, taluzare, în industria minieră și alte activități industriale. În funcție de destinație, buldoexcavatoarele sunt de mai multe tipuri: cu roți egale sau inegale, au cupă de încărcare și braț de excavare telescopic sau fix, etc. Pentru toate acestea CAR Group recomandă pentru echipare anvelopele 18.4-26 model Industrial BL-D. Crampoanele mai late și în număr mai mare asigură tracțiunea și aderența optimă. Greutatea optimă a anvelopei de 100 kilograme ajută la economisirea de carburant.

Tu ai un buldoexcavator, îți mai trebuie cauciucurile Tatko 18.4-26.

Nici un buldo fără Tatko!
*dezavantajul cauciucului Tatko îl găsești în video! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *