Povestea CAR Group de Black Friday

Am dat start reducerilor în 17 noiembrie la ora 12 noaptea, apelurile au început la ora 12:01, iar comenzile pe site la ora 12:03. De aici am tras concluzia că o comandă pe site-ul nostru se face foarte ușor, 3 minute și anvelopele de care ai nevoie sunt ale tale! Clientul avea deja datele de facturare completate, știa clar ce vrea și a tras direct la țintă!

În 17 noiembrie la ora 8 dimineața echipa de callcenter prelua apelurile. Agitatie mare, stocurile se epuizau rapid! Începeau ninsorile, anvelopele de iarnă au fost cele mai cerute, reducerile erau pe măsură și mulți clienți cumpărau pentru mașina lor, chiar și pentru a vecinului, a soției sau pentru încă un prieten de-al lor. În 18 noiembrie nevoia a făcut să mai aducem un transport de anvelope noi pentru autoturisme. Am onorat comenzile și fiecare anvelopă a plecat cu reducerea corespunzătoare, factura și garanția de 1 an.

La produsele din reducere am adăugat și anvelopele agricole și industriale. Aici am avut vânătorii de reduceri care au urmărit prețurile cu mult timp înainte de Black Friday și a fost bătaie mare pe ele. Gospodarii care au urmărit ofertele sunt acei oameni care „vara își fac sanie și iarna car”. Agricultorii harnici își pregătesc utilajele din timp pentru activitățile care îi așteaptă.
Ne-am programat din timp un transport de anvelope second hand care a ajuns în data de 21 noiembrie și stocurile s-au completat rapid. Mare a fost surpriza și pentru cei care nu au urmărit reducerile, și-au echipat utilajele cu anvelope la super prețuri și calitate foarte bună. Cele second hand au plecat cu garanție 30 de zile și anvelopele agricole și industriale noi cu garanție de 3 ani.

Am rulat fin de Black Friday 2017, am echipat turisme, utilaje agricole și utilaje industriale cu anvelope reduse, din prețul lor obișnuit, cu până la 40%. La anvelopele de autoturisme 90% dintre comenzi au fost de câte 4 și 5 anvelope. La categoria de agricole și industriale 70% dintre comenzi au fost de câte 2 și 3 bucăți.
După finalizarea comenzilor am avut noroc cu partenerul nostru FAN Courier care a livrat comenzile noastre neașteptat de rapid! Mulți clienți ne-au sunat după ce au primit anvelopele și au spus că am spart mitul „întârzierii livrărilor”. Cea mai mare bucurie a clienților a fost sticluța de…apă sfințită! Tot efortul pe care l-am depus cu pregătirea campaniei de Black Friday a fost răsplătit, am primit confirmarea că am făcut treabă bună chiar de la cei care au cumpărat de la noi.

Domnul Dorobanțu Cristian din Brăila, comuna Victoria în data de 17 noiembrie a apelat numărul nostru. Prima comandă a fost de 4 anvelope 205/60R16 marca Vranik la reducere. Nu după mult timp domnul Dorobanțu resună pentru încă o comandă pentru o cunoștință de-a lui, 4 anvelope dimensiunea 195/55R15. Livrarea a fost în Ialomița, județul Dâmbovița, în cel mai apropiat sediu FAN de clientul nostru. Trece weekend-ul, luni amândouă comenzile erau în sediul FAN Courier, marți primim telefon de la el: a fost informat că are 10 colete, nu 8. Bucurie mare, i-am trimis două anvelope în plus să aibă de rezervă, verifică suma – era cum ne-am înțeles, clar că i-am făcut o surpriză de BlackFriday! Anvelopele se predau, primește 8 bucăți și două pachete, apelează 0758 400500 îi răspundem, el era în extaz: primise două sticluțe de pălincă și ne spune „mai bine că nu mi-ați trimis anvelope bonus!”. Nu era sigur că ajunge acasă, dar noi suntem obișnuiți și am tratat cu profesionalism situația, l-am convins să deschidă doar acasă sticluța!
Apeluri și mesaje în care clienții noștri se bucură de cadoul primit avem în fiecare zi, dar în Vinerea Neagră domnul Dorobanțu a fost cel mai entuziasmat!

Pentru toți cei care își caută anvelope o să fim în continuare prezenți atât online cât și în depozitul nostru din Șomcuta Mare, Maramures. După „febra”de Black Friday o să funcționăm la fel, livrările o să le facem în fiecare județ din țară. CAR Group trebuie urmărit în continuare pe facebook și pe site cargroup.ro, urmează multe produse noi și surprize.

One reply on “Povestea CAR Group de Black Friday

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *