REDUCERI și CADOURI de sărbători doar la CAR Group. Tu ce activități ai iarna asta?

Femeile, expertele la cumpărături, iarna vânează reducerile la hainele de vară. În schimb bărbații, experți în agricultură, de la mici gospodari până la marile companii, își echipează utilajele agricole, le pregătesc pentru iarnă și pentru prima campanie din primăvară. Activitățile din timpul iernii sunt multe pentru un agriculor harnic și se bucură de căldura din casă în puține zile, dacă e să comparăm activitatea lor cu a oamenilor de rând. Pe lângă recolte bogate, așteaptă și ei răsplată, așa că noi ne-am pregătit cu de toate! Pe tot parcursul anului am oferit soluții tuturor celor care au apelat la CAR Group, iar la sfârșit de an oferim la reducere cele mai bune cauciucuri, în plus și cadouri.

Când sărbătorile stau să vină, CAR Group și nu Moș Crăciun oferă CADOURI și reduceri de până la 40% pentru anvelopele agricole second-hand și transport GRATIS la cauciucurile agro-industriale second-hand care nu sunt la reducere. Anvelopele second-hand vin împreună cu garanția de 30 de zile.
Vedeta campaniei de iarnă este dimensiunea 6.50-20 Tatko cu 10 pliuri și construcție diagonală. Anvelopele 6.50-20 au reducere de 40% din preț și 3 ani GARNAȚIE, plus EXTRAGARANȚIE de 30 de zile!

Când îți permiți și tu o pauză de la aratul pe suprafețele neînsămânțate, scosul excesului de apă sau dusul gunoiului pe câmp, aruncă o privire la OFERTA lunii decembrie și poți să-ți iei la super prețuri anvelope agricole de la R20 până la R42.
Transportul produselor comandate pe www.cargroup.ro sau telefonic la 0758 400 500 îl asigurăm cu ajutorul partenerului nostru FAN Courier, care și în perioada BlackFriday a reușit să livreze comenzile noastre neașteptat de repede. În această perioadă aglomerată pentru colegii de la FAN Courier, în urma experienței anterioare, garantăm livrarea comenzilor înainte de Crăciun.

Reduceri sunt, mai trebuie CADOURI! Pentru fiecare comandă de cauciucuri, fie că ești partener vechi sau client nou, îți dăm un cadou care vine în completarea mesei de Crăciun, ajută la o digestie mai bună și la buna dispoziție a colindătorilor – o sticluță de pălincă din Maramureș!

Dacă ai un prieten agricultor și nu știi ce cadou să-i faci, te ajutăm noi, poți să-i iei cauciucuri de la CAR Group!
Vreme stabilă, instabilă, în limite normale sau nu, pe gospodarii harnici nu-i surprinde iarna pentru că își echipează utilajele cu anvelope de la CAR Group! 😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *