Tractor echipat complet cu anvelope Tatko

Sunt deja câteva luni bune de când am completat piața pneurilor agricole cu un nou produs — anvelopele Tatko. Datorită avantajelor sale tehnice, Tatko a devenit rapid aliatul tractoarelor din România, iar zilele trecute am avut plăcerea de a vedea un tractor echipat complet cu anvelope Tatko, dimensiunile 13,6-28 (pe spate) și 6,50-16 (pe față).

În primul rând, rezistența acestor produse i-a convins pe fermierii mici și mijlocii că merită să investească în cauciucuri noi pentru tractoarele lor. În al doilea rând, garanția de 3 ani și extragaranția de satisfacție de 30 de zile, de care au parte toți cei care cumpără Tatko, au adus un plus de încredere în această nouă marcă.

 

Un premiu în sine, însă, este dat de caracteristicile tehnice ale anvelopelor Tatko. E vorba despre aderența sporită, de carcasa mai solidă, precum și de compoziția trainică a cauciucului materie primă. Toate acestea la un loc oferă agricultorilor, forestierilor, constructorilor și transportatorilor noi orizonturi de performanță și eficiență.

Zilele trecute, am fost de față la echiparea completă cu anvelope Tatko a unui tractor din Maramureș. Experiența a fost una foarte frumoasă, drept pentru care am vrut neapărat s-o împărtășim cu voi.

Click pe video pentru o experiență video completă!


Un alt motiv de bucurie în ziua filmării a fost și faptul că l-am avut alături pe Florin Achim. El este unul dintre tinerii care demonstrează că se poate face treabă și în România și mai ales în domeniul agricol. În agricultură puțini ajung și foarte puțini rezistă. Asta, având în vedere volumul mare de lucru. Florin este partenerul nostru în domeniul montajului și vulcanizării de anvelope. În zona de nord a țării este unul dintre cei mai apreciați specialiști. Asta cu atât mai mult cu cât oferă servicii de vulcanizare mobilă, serviciu foarte rar întâlnit în țara noastră.

Una peste alta, noi ne-am bucurat să putem sprijini un agricultor din localitatea Ciolt, județul Maramureș, să-și echipeze rapid și eficient tractorul cu anvelope noi de la Tatko. Din acest moment, el nu mai are grija anvelopelor, ci-și vede de agricultură liniștit, fără întreruperi neprogramate. Maramureșeanul are 3 ani garanție pentru cauciucurile pe care le-a achiziționat. Așa că orice s-ar întâmpla în acest timp, primește la schimb un alt cauciuc Tatko sau banii înapoi. Așa e cu rezistența în mișcare. Spune-le și prietenilor tăi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *