PRODUSE
BLOG
CONTACT
CARIERE
DESPRE NOI
0362 130 000
PRODUSE
BLOG
CONTACT
CARIERE
DESPRE NOI
Retur Produs
Garantie Produs
Termeni si conditii
0362 130 000
LOGIN

Echipa Car Group este formată din specialiști în diverse domenii, care contribuie la îmbunătățirea continuă a serviciilor și produselor pe care le oferim clienților noștri. Această muncă în echipă, bazată pe experiență și loialitate, ne face puternici.

Încă de la început, ne-am concentrat energia pe dezvoltarea serviciilor și a gamei de produse, astfel încât să fim un punct de sprijin solid pentru agricultorii și șoferii de utilaje grele din țară și străinătate.

Asta, pentru că ne place să aducem calitate și stabilitate în viața celor cu care interacționăm, fie ei clienți, furnizori sau parteneri de afaceri. Așa am înţeles noi să susținem industria și agricultura locală!

Misiune

Misiunea noastră este să asigurăm și să furnizăm orice dimensiune și marcă de anvelope agricole și industriale, second hand sau noi într-un timp cât mai scurt. Oriunde in țară.

În acelaşi timp, ne-am stabilit ca țel asigurarea unui mediu de lucru armonios și motivant pentru propriii noștri colegi, astfel încât dezvoltarea lor personală să contribuie la dezvoltarea companiei per ansamblu.

Viziune

Viziunea companiei noastre este de a deveni principalul furnizor de anvelope agricole și industriale din Romania.


Valorile în care credem:

Orientare spre client

Ne dorim să dezvoltăm relații pe termen lung cu toți clienții noștri. De aceea ne concentrăm eforturile pentru a propune cele mai bune soluții, adaptate bugetului si nevoii fiecăruia.

Calitate 

Știm cât de important e să te poți baza pe anvelope bune în timpul lucrului. De aceea verificăm atent fiecare anvelopa înainte de livrare și oferim garanție pentru fiecare cauciuc second-hand sau nou.

Sinceritate 

Credem în comunicarea deschisă și sinceră cu clienții, partenerii și furnizorii noștri, pentru că acest lucru aduce după sine încredere și parteneriate de lungă durată.Urmareste-ne
2023 © Toate drepturile rezervate

Somcuta Mare, Str. N.Balcescu, Nr.152, Maramures, Romania

contact@cargroup.ro
Informatii
Termeni si conditii
Despre Noi
Cariere
Fisa reclamatie
Garantie Produs
ANPC
Urmareste-ne
Blog
Facebook
YouTube
Despre Noi
Poze
Contacteaza-ne
Copyright 2022 Car Dico Anvelope SRL