Toamna asta, echipează-te pentru aventura off-road cu anvelopele potrivite

Noroi, pietriș, nisip, iarbă udă sau zăpadă, râuri care-și croiesc drumul prin pădure, povârnișuri alunecoase, adrenalină, puțină nebunie, o mașină de teren și aer curat. Acesta sunt ingredientele principale pentru o aventură 4×4 de neuitat. Încă n-ai apucat să-și faci „plinul” de adrenalină? Niciun bai! Toamna asta, echipează-te pentru aventura off-road cu anvelopele potrivite, pe care le găsești în magazinul nostru online, la secțiunea Moto.

În magazinul nostru online găsești mărci premium și cele mai apreciate modele pentru echiparea mașinilor de teren — Simex, Mud Terrain și Sahara. La achiziționarea oricărui profil, primești garanție 12 luni, livrare rapidă și consiliere gratuită prin telefon, prin chat-ul de pe site sau direct în depozitul nostru din Maramureș.

Modelul Simex

Simex este unul dintre profilurile de anvelope pentru Jeep cele mai căutate de clienții noștri. Și asta pentru că asigură tracțiune optimă pe orice traseu. Blocurile masive de pe laterale sunt astfel poziționate încât să disperseze noroiul și să asigure tracțiune optimizată în off-road. Pe de altă parte, cele două rânduri de blocuri mici, amplasate pe mijlocul suprafeței de rulare, oferă aderență bună pe terenul uscat sau pietros.

Profil Simex

Forumurile de specialitate oferă sute de mărturii despre experiențele legate de gumele cu profil Simex:

Eu am constatat că Simexul chiar are o aderență foarte bună pe noroi și înclinări laterale… O spun ca fost posesor de tractoare, spune un pasionat 4×4 pe un forum.

În depozitul nostru, aveți mai multe dimensiuni de anvelope model Simex:

  • 195R15 – indice 97Q
  • 205/70R15 – indice: 107Q
  • 205/80 R16 – indice 104N
  • 235/70R16 – indice 109Q
  • 265/70R16 – indice: 112Q

Modelul Mud Terrain

Cei care aleg profilul Mud Terrain (MT, adică teren noroios) au de trecut prin niște încercări serioase. Asta pentru că nici noroiul nu e doar noroi, ci are compoziția și vâscozitatea diferite, în funcție și de solul pe care s-a format — lutos, nisipos, vegetal, pietros, înghețat, mlăștinos etc.

Profil Mud Terrain

Ce spun șoferii experimentați, care au schimbat mai multe rânduri de anvelope?

Cand ești în noroi până în gaura cheii, atunci apreciezi cu adevărat anvelopele profil Simex. Dacă practici off-roadul mai ușor, sunt bune și MT-urile, care merg brici pe forestiere cu macadam, drumuri de țară, cu iarbă, pe pietre sau puțin noroi, însă se descurcă bine și pe asfalt, arată Cristian, pe același forum.

Vrei anvelope Mud Terrain pentru mașina ta? Avem cele mai bune oferte în acest sens. Tu alegi dimensiunea: 215/65R16 sau 175/80R16.

Modelul Sahara

Conduci mult prin terenuri nisipoase sau înzăpezite? Atunci e de preferat să-ți echipezi mașina de teren cu anvelope model Sahara. Profilul adânc și agresiv asigură autocurățarea pneului și tracțiune optimă chiar și pe cele mai solicitante drumuri.

Profil Sahara

Patru dimensiuni mai sunt disponibile în depozitul nostru: 195R15, 2015/70R15, 205/80R16 și 235/70R16, cu prețuri de până la 445 lei bucata. Cei care au ales deja acest profil îi dau nota 4 din 5 pentru rularea pe zăpadă și precizează:

Mașina mea este un Suzuki Samurai… Deocamdată, conduce în topul preferințelor modelul Sahara, spune un șofer pe forumul menționat mai sus.

***

Vara s-a terminat, așa că nu putem spera decât la o toamnă lungă și probabil ploioasă. Deci, vreme numai bună pentru a te așeza comod într-o mașină de teren și a te aventura în sălbăticie, pe drumuri nebătătorite. Înainte de toate, însă, echipează-te cu anvelopele potrivite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *